Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing trek je meer bezoekers naar je website. Het houdt simpelweg in dat je je website zichtbaar maakt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing. Dat kan op verschillende manieren. Er leiden immers meerdere wegen naar Rome. Of naar een beter plekje in zoekresultaten in dit geval. Welke strategieën we gebruiken hangt af van je bedrijf, je doelgroep en de doelstelling van je website.

SEO

Nu vraag je je natuurlijk af welke manieren dat zijn. Om te beginnen starten we een proces dat zoekmachine optimalisatie (SEO) heet. We analyseren dan je website op zowel technisch als inhoudelijk vlak, waardoor we allerlei verbeterpunten in kaart kunnen brengen. Door je website vervolgens te optimaliseren behalen we een hogere ranking in Google’s zoekresultaten en trekken we meer relevante bezoekers naar je website.

SEA

In sommige gevallen kiezen we voor Search Engine Advertising (SEA). Soms is bijvoorbeeld de concurrentie te groot en bereiken we met zoekmachine optimalisatie niet de gewenste resultaten. Met adverteren op Google kunnen we ons heel precies richten op je doelgroep en verzekeren we je snel van een hogere bezoekersaantallen. We kunnen natuurlijk ook beide zoekmachine marketing strategieën naast elkaar gebruiken voor een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine marketing voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We sparren graag even met je.

Zoekmachine marketing

Hoe werken we?

Als full-service internetbureau werken we samen. Niet alleen onderling, maar ook samen met jou als bedrijf. Afhankelijk van het soort onderneming en je doelstelling bepalen we samen een effectieve strategie. We vinden onderlinge afstemming belangrijk, want zo weet jij precies wat je kunt verwachten en weten wij waar we aan toe zijn. Voor iedereen zo fijn.

Zoekmachine marketing bureau

Bij Daizy Media beschikken we over een aantal handige jongens die je website technisch kunnen optimaliseren en daarnaast van content kunnen voorzien die gewaardeerd wordt door zowel de zoekmachines als je bezoekers. Ook weten ze precies een doeltreffende campagne op te zetten in AdWords, het advertentieprogramma van Google. Kortom, alle expertise is in huis om met gedegen zoekmachine marketing het maximale uit je website te halen. Neem contact op, maak vrijblijvend kennis met onze specialisten en ervaar het zelf!