Je website hoger in google

Een mooie website hebben is één ding. Maar een mooie website hebben die ook nog eens goed gevonden wordt door een zoekmachine als Google, is iets anders. Hoe kom ik hoger in Google? Dat is de vraag die iedere online georiënteerde ondernemer zich afvraagt. Alle technieken en activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van je positie in de zoekresultaten vallen onder de noemer ‘zoekmachine optimalisatie’. Ofwel SEO marketing (Search Engine Optimization).

De ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie gaan snel. Heel erg snel. Google wordt steeds beter in het herkennen van kwalitatief goede websites. Gelukkig zitten onze SEO-specialisten bij Daizy Media hier bovenop. Zo blijven ze altijd up-to-date met de nieuwste technieken en strategieën. Daardoor hebben we alle kennis in huis om je website zo optimaal mogelijk door Google te laten indexeren.

SEO marketing voor goede online resultaten | Daizy Media

Relevante bezoekers? Meer conversie!

Zoals gezegd draait de zoekmachine optimalisatie anno nu om relevantie. Maar hoe weten we nu voor wie je website het meest relevant is? Dan hebben we het niet over je doelgroep. Maar meer specifiek over mensen die op Google naar producten of diensten in jouw branche zoeken. Om te ontdekken waar deze mensen precies naar op zoek zijn, doen we een uitgebreide zoekwoorden analyse.

Met een zoekwoorden analyse vinden we de exacte zoekwoorden die mensen gebruiken. Daarnaast bekijken we de online prestaties van je concurrenten op die woorden. Zo weten we niet alleen welke termen vaak gebruikt worden, maar ook of het loont om tijd en energie te steken in de zoekmachine optimalisatie voor deze termen. Uiteindelijk creëren we samen met jou een lijst waarin relevante woorden en termen zijn opgenomen waarmee jij hoger in Google kunt komen.

Vervolgens vernieuwen we de inhoud van je website. Zo is deze helemaal afgestemd op de wensen van je relevante bezoekers (lees: potentiële klanten!), welke we kunnen afleiden van de gebruikte zoektermen. Omdat we je bezoekers daarmee voorzien van de informatie waar ze naar op zoek zijn, is de kans groter dat we ze ook omzetten in echte klanten. We zorgen dus niet alleen voor meer bezoekers, maar ook nog voor een hogere conversie. Een win-win situatie!

SEO marketing voor goede online resultaten | Daizy Media

Waarom ook jij hoger in Google wilt staan…

  • Hoe hoger je website in Google staat, hoe sneller iemand je website vindt.
  • Kom gemakkelijker in aanraking met je doelgroep.
  • Een hogere positie in Google zorgt voor meer naamsbekendheid.