Streef jij ernaar om met de door jou gemaakte Facebook posts en advertenties meer likes, shares en comments te krijgen dan de concurrent? Krijg jij er een kick van als jouw Google Ads advertentie fantastisch scoort? Houd je van klantcontact en kan je creatief meedenken met de klant? Word jij hysterisch blij van reeds geoptimaliseerde webpagina’s toch nog 0,8ms sneller te laten laden? Maximaal gemotiveerd als jouw teksten beter converteren? Kortom, ben jij een echte Online Marketeer? Grijp dan nu de kans om jouw carrière een flinke boost te geven bij een leuk bedrijf met toffe collega’s!

Over de functie

In de functie van Online Marketeer (fulltime) ben jij onder andere verantwoordelijk voor de ranking van de websites van de relaties van Daizy Media. Daarnaast ga jij online marketingcampagnes ontwikkelen en andere online marketingactiviteiten verrichten. Hieronder verstaan wij: copywriting, SEO, SEA, social media, remarketing, linkbuilding, targeting en e-mailmarketing.

 

Verder analyseer jij het online gedrag op websites en social media kanalen van de doelgroepen. Ontdek je waar kansen liggen om meer en betere online resultaten te behalen. Vervolgens ontwikkel je een passende online marketingstrategie voor die desbetreffende klant. Daarnaast ben je data gedreven en maak je op basis van deze data en harde cijfers besluiten om de diverse kanalen verder te optimaliseren.

Kortom, jij streeft altijd naar maximaal resultaat!

 

Bij Daizy Media krijg je de kans om binnen een creatief en ambitieus team aan mooie projecten te werken. Onze relaties zijn doorgaans klanten in het MKB-segment. Zij vertrouwen op jouw creatieve en technische expertise en geven jou de vrije hand bij het boosten van hun websites en online aanwezigheid.

Ben jij een genie geworden door jezelf op te sluiten op een zolderkamer, of door tien jaar achter elkaar bij vooraanstaande bureaus te werken? Noem jij jezelf SEO-specialist of Online Marketing Manager? Ook goed! Zolang je de vaardigheden maar in huis hebt en zelfstandig kunt werken.

 

 

 

Over Daizy Media

Daizy Media is een jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Er wordt hard gewerkt om gezamenlijk resultaat neer te zetten, alle teamleden dragen daar verantwoordelijkheid voor. Kansen zien, pakken en omzetten naar iets moois is wat wij doen. Ontwikkeling en groei van zowel het team als het individu wordt actief gestimuleerd.

Bij Daizy Media hanteren we een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Vergaderen is noodzakelijk kwaad dat zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Wij sparren liever met elkaar. Er is sprake van een platte organisatie. Het tonen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid is belangrijk en wordt actief gestimuleerd door het management.

 

 

Beschik jij over de volgende kennis en vaardigheden?

 • HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring
 • Veel liefde en expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie en social media
 • Een ware woorden tovenaar
 • Hoger dan gemiddeld niveau in WordPress en de diverse plugins
 • Kennis van tools zoals SEO Site Checkup, MOZ of Ubersuggest
 • Leergierig naar alles op het gebied van online marketing
 • Dynamisch, klant- en servicegericht
 • Zelfstandig en prioriteit gericht
 • Woonachtig in Arnhem of omgeving.

Beschik je niet over alle bovengenoemde kennis en ervaring, maar denk je dat dit een te gekke baan is? Ben jij bereid om tot het gaatje te gaan om je deze baan eigen te maken? Dan spreken we jou graag!

 

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke baan met fijne collega’s en een ontspannen werkomgeving
 • Unieke kans om deel uit te maken van een jong en snel groeiend bedrijf
 • Directie die jou alle kansen geeft om jezelf te laten excelleren
 • Uitgesproken waardering voor jouw tomeloze inzet
 • Op kantoor zo’n groot beeldscherm dat je je best moet doen je collega’s nog te zien.

 

Solliciteren kan per e-mail naar: marketing@daizy.media