Wil jij werken bij het leukste en gezelligste online marketing bureau van Arnhem en één van de besten op jouw vakgebied worden? Meld je dan nu aan voor het Traineeship online marketing bij Daizy Media. Daizy Media is voor het Traineeship Online Marketing op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde starter die er zin in heeft om zich verder te ontwikkelen op het vlak van online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Het Traineeship Online Marketing

Het Traineeship duurt zes maanden, waarbij wij jou gaan opleiden op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), het adverteren in zoekmachines (SEA), social media marketing (Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter), Google Analytics en remarketing. Lijkt het jou gaaf om een webpagina hoger in Google te krijgen en er voor te zorgen dat een website niet alleen meer bezoekers trekt maar dat deze ook langer op de website blijven, meer pagina’s bezoeken én voor conversie zorgen? Grijp dan nu de kans om jouw carrière een vliegende start te geven bij een leuk bedrijf met toffe collega’s!

 

Hoe ziet het Traineeship voor online marketeer eruit?

De eerste periode van het Traineeship maak je kennis met SEO en SEA en leren we jou de basis die nodig is om samen met je collega’s te kunnen werken aan het optimaliseren van de techniek en content van websites van onze relaties. Je leert om te werken met WordPress en wordt geleidelijk aan zeer bedreven in het SEO technisch optimaliseren van WordPress websites. Je werkt met analysesoftware en leert op basis van signaleringen uit deze software verbeteringen toe te passen. Gedurende het traineeship volg je enkele externe trainingen en sluit je deze af met het behalen van certificeringen voor oa. AdWords, Analytics, Display Advertising, Mobile Advertising en Video Advertising.

Gaandeweg doe je steeds meer kennis en hands-on ervaring op en kan je aan het eind van je traineeship niet alleen zelfstandig werken aan diverse business cases voor onze klanten, maar ook het verschil voor onze klanten maken.

 

Na het Traineeship online marketeer

Nadat jij het traineeship succesvol hebt afgerond, zal jij als junior Online Marketeer in dienst treden bij Daizy Media. Jouw werkzaamheden zijn lekker breed, uitdagend en er is volop ruimte om je te specialiseren in vakgebieden die jou het beste liggen. Denk hierbij aan technische SEO optimalisatie, copywriting, AdWords campagnes, Analytics rapportages, remarketing, het bedenken van social media campagnes en het beheer van social media kanalen. Afhankelijk van jouw kennis, inzet en ervaring is het mogelijk om in deze functie door te groeien tot medior of senior Online Marketeer. 

 

Wat wij jou bieden

 • Trainingen voor Google AdWords, Google Analytics, SEO & site speed, Display advertising, social media advertising, affiliate marketing, etc.;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied en voor jouw klanten het verschil te maken;
 • ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling;
 • een leuke en uitdagende baan nabij het centrum van Arnhem;
 • een marktconform salaris;
 • een team van toffe collega’s;
 • een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht;
 • een werkomgeving die zich kenmerkt door een jong team met een zeer hoog kennisniveau;
 • een bedrijf met een platte organisatiestructuur.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • affiniteit met online (marketing);
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • woonachting in Arnhem of omgeving;
 • uiteraard ben jij enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, een teamspeler en een ondernemende spirit!
 • je bent communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • een grote interesse in internet en online marketing.

 

Over de cultuur bij Daizy Media

Daizy Media is een jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Er wordt hard gewerkt om een gezamenlijk resultaat neer te zetten, alle teamleden dragen daar verantwoordelijkheid voor. Kansen zien, pakken en omzetten naar iets moois is wat wij doen. Ontwikkeling en groei van zowel het team als het individu wordt actief gestimuleerd.

Bij Daizy Media hanteren we een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Vergaderen is een noodzakelijk kwaad dat zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Wij sparren liever met elkaar. Er is sprake van een platte organisatie. Het tonen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid is belangrijk en wordt actief gestimuleerd door het management.

 

Sollicitatieprocedure:

Voor meer (inhoudelijke) informatie over deze vacature en om te solliciteren kan je contact opnemen via contact@daizy.media of 026-2022319.