Social Media Marketing

Sociaal & Succesvol

Word niet alleen gevonden, maar word ook léúk gevonden met Social Media Marketing! Als ondernemer wil je natuurlijk online gezien worden. Een goed scorende website vormt hierbij de basis, maar tegenwoordig is de aanwezigheid op sociale media ook een invloedrijk element van online vindbaarheid. Platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram blijken uitstekende plekken om als bedrijf top of mind te blijven bij potentiële klanten.

De ontwikkelingen op het gebied van social media gaan echter erg snel en daardoor blijkt het vaak lastig om alle kansen optimaal te blijven benutten. Onze social media experts zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste trends. Hierdoor spreken ze met creatieve content op een creatieve manier de doelgroep aan. Kortom, met social media marketing van Daizy Media haal je het maximale uit je online activiteiten!

Maar wat levert social media marketing op?

Social media kanalen bieden je een platform waarop je op een luchtige manier kunt communiceren met je doelgroep. Op een kosteneffectieve manier. Doe je dit op de juiste wijze dan creëer je onder andere meer herkenning voor je merk of bedrijf, meer loyale klanten en meer autoriteit in jouw branche. Daarnaast biedt een passende social media strategie meer kansen op conversies en trek je meer relevante bezoekers naar je website.

Ook de kracht van social media marketing ervaren? Neem dan contact met ons op en we kijken samen wat we voor je kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Social Media Marketing

Hoe gaan we te werk?

Samen met jou bepalen we eerst op welke platformen je jezelf wilt profileren. Het is namelijk niet nodig om op álle social media kanalen aanwezig te zijn. De kans is klein dat je doelgroep ook niet op alle mogelijke sociale media actief is. In de praktijk richten we onze social media marketing activiteiten daarom vaak op maximaal een drietal relevante platformen. Afhankelijk van je gekozen platformen en gestelde doelen stellen we vervolgens samen een social media strategie op.

Zo’n social media strategie is niet iets wat je even snel bedenkt. Om een goed uitgedokterd plan te laten slagen is het namelijk belangrijk dat alle onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn. Maar geen zorgen, we hebben ruime ervaring met het opzetten én uitvoeren van allerlei social media strategieën. Met jouw input en onze creativiteit, creëren we berichten en posts die zowel aansluiten bij het imago van je bedrijf als leuk zijn voor je doelgroep om te lezen of te bekijken.

Social media marketing in de praktijk

De praktische uitvoering, monitoring en bijsturing van de social media marketing activiteiten zal in veel gevallen in handen zijn van Daizy Media. We nemen regelmatig contact met je op om nieuwe input of relevante gebeurtenissen binnen je bedrijf te bespreken. We creëren een contentkalender en houden de resultaten nauwlettend in de gaten zodat jij je gewoon weer kunt richten op waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf.

Wil je weten hoe wij ook jouw social media activiteiten kunnen organiseren? Neem contact met ons op, maak een afspraak en laat je verrassen!