Verbeter je positie in de zoekresultaten met sterke SEO teksten! Het schrijven van geoptimaliseerde webteksten beslaat een groot deel van je zoekmachine marketing strategie. De robots van Google lezen namelijk wat er op je website staat en bepalen vervolgens in hoeverre het goede content is. Uiteraard kom je daarbij met goede teksten hoger in Google dan met middelmatige teksten. Maar wat zijn dan goede SEO teksten? En hoe schrijf je die?

Hoe kun je SEO teksten schrijven?

SEO teksten zijn in feite niet veel anders dan reguliere teksten die je voor bezoekers zou schrijven. Sterker nog, een goede SEO tekst is juist voor je bezoekers geschreven! Google wilt haar gebruikers namelijk de beste pagina’s voor bepaalde zoekwoorden voorschotelen. Pagina’s die matchen aan de intentie van de gebruiker. Bedenk dus goed waar je bezoekers naar op zoek zouden kunnen zijn en geef ze dat ook. Je zorgt er vervolgens voor dat het zoekwoord waar je op gevonden wilt worden op allerlei belangrijke plekken terugkomt, zodat Google snel ziet waar je pagina over gaat.

 

Daizy Media gaat een stapje verder…

We doen eerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek waarmee we kansrijke zoektermen ontdekken voor jouw website. Maar daar blijft het niet bij. We doen vervolgens een grondige, semantische analyse om precies in kaart te brengen wat de gebruikers met die zoektermen willen vinden. We stemmen de content hier op af, zodat je zeker weet dat je de bezoekers van je website geeft wat ze willen. Kortom, we combineren jouw kennis en input met onze ervaring in zoekmachine optimalisatie om de beste SEO teksten voor jouw website te creëren.

 

Bezoekers omzetten in klanten

Met goede SEO teksten word je beter vindbaar in Google. Maar wat heb je aan meer bezoekers, als deze vervolgens niets doen op je website? Onze copywriters schrijven daarom handig toe naar een zogeheten ‘call to action’. Dat kan van alles zijn. Het aanvragen van een offerte, het invullen van een formulier of simpelweg contact opnemen. Het is afhankelijk van wat je met je website wilt bereiken. Met een stukje conversie optimalisatie zetten we je bezoekers ook echt om in leads en/of klanten. En zo halen we het maximale rendement uit je website.