Gratis SEO scan

Bekijk hoe je jouw site beter vindbaar kunt maken met onze SEO scan! Met deze scan analyseren we of je website zoekmachine technisch gezien goed in elkaar zit en voorzien we je eventueel van een aantal verbeterpunten waarmee jij je website optimaal laat renderen.

 • Verbeter je website technisch & inhoudelijk
 • Leg de basis voor een strakke SEO strategie
 • Trek meer bezoekers naar je website
 • Zorg voor meer conversies & meer omzet

Vraag de gratis SEO scan aan

… en ontdek waar je kansen liggen!

  gratis seo scan website

  Wat is een SEO scan?

  Met de gratis SEO test van Daizy Media analyseren wij of je website goed in elkaar zit. Onze tool analyseert hoe zoekmachine-vriendelijk jouw website is. Er wordt gekeken naar de technische zaken die je op de website zelf niet direct ziet, maar die wel van groot belang zijn. Zien we hier verbeterpunten? Dan gaan we aan de slag om jouw site goed te laten scoren.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Binnen enkele seconden zien we hoe jouw website technisch gezien in elkaar steekt. Hierbij wordt gekeken naar de laadsnelheid, beveiliging en andere factoren die Google meeweegt bij het rangschikken van jouw website in de zoekresultaten. Wij verbinden techniek en inhoud aan de doelgroep met als resultaat een goede vindbaarheid op internet. Benieuwd of jouw website technisch goed in elkaar zit?

  Hoe gaat het verder?

  Wanneer we met de SEO scan je website hebben geanalyseerd en we verbeterpunten hebben gevonden, spreken we deze graag even persoonlijk met je door. We zijn van mening dat je hier meer aan hebt dan een lastig te doorgronden rapport vol cijfers en technische termen. Bovendien biedt het je de mogelijkheid om meteen vragen te stellen als je het niet allemaal begrijpt (wat we ons goed voor kunnen stellen!). Eventueel helpen we je ook bij het uitvoeren van de daadwerkelijke zoekmachine optimalisatie.