Gratis SEO scan aanvragen

Gratis SEO scan

 

Bekijk hoe je jouw site beter vindbaar kunt maken met onze SEO scan! Met deze scan analyseren we of je website zoekmachine technisch gezien goed in elkaar zit en voorzien we je eventueel van een aantal verbeterpunten waarmee je je website optimaal laat renderen.

 

  • Verbeter je website technisch & inhoudelijk
  • Leg de basis voor een strakke SEO strategie
  • Trek meer bezoekers naar je website
  • Zorg voor meer conversies & meer omzet

Vraag de gratis SEO scan aan

... en ontdek waar je kansen liggen!

gratis seo test

(Geen zorgen. We gebruiken je gegevens alleen om de resultaten met je te bespreken.)

seo scan

Wat doet de SEO scan?

De gratis SEO scan analyseert je website op een aantal technische punten, waaronder de laadsnelheid, beveiliging en andere aspecten die Google gebruikt om je website te rangschikken in de zoekresultaten. Hiermee zien we in één oogopslag op welke punten je website verbeterd kan worden. Echter, een hoge ranking in Google haal je niet alleen met een technisch geoptimaliseerde site en daarom kijken we ook naar de inhoud van je website. Hierbij letten we bijvoorbeeld op het juiste gebruik van zoekwoorden, op de aansluiting van de content bij de doelgroep en op het eventueel ontbreken van sterke call-to-actions.

Hoe gaat het verder?

Wanneer we met de SEO scan je website hebben geanalyseerd en we verbeterpunten hebben gevonden, spreken we deze graag even persoonlijk met je door. We zijn van mening dat je hier meer aan hebt dan een lastig te doorgronden rapport vol cijfers en technische termen. Bovendien biedt het je de mogelijkheid om meteen vragen te stellen als je het niet allemaal begrijpt (wat we ons goed voor kunnen stellen!). Eventueel helpen we je ook bij het uitvoeren van de daadwerkelijke zoekmachine optimalisatie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van online marketing.