Bereik je doelgroep opnieuw met remarketing! Remarketing is een effectieve manier van adverteren waarmee je vaak al snel duidelijke resultaten kan behalen. Het houdt simpelweg in dat je je advertenties toont aan mensen die je website bezocht hebben of naar jouw producten of diensten op zoek zijn. Hoewel deze mensen al wel in je bedrijf geïnteresseerd zijn, gaan ze misschien niet meteen over tot de daadwerkelijke afname van je product. Mensen zijn nu eenmaal mensen, en die denken vaak eerst nog even na. Door gericht te adverteren blijf je bij die mensen top of mind, waardoor ze sneller terugkeren naar je website om alsnog iets bij je af te nemen.

Waarom remarketing?

Remarketing is buitengewoon effectief omdat je adverteert richting een specifieke groep mensen die al interesse hebben getoond in je bedrijf en in wat je doet. Je kunt hierbij denken aan iemand die wel producten in z’n winkelmandje doet, maar niet afrekent. Je kunt diegene dan misschien wel over de streep trekken door met een gerichte advertentie korting aan te bieden. Maar ook in andere gevallen kan het grote resultaten opleveren. Kortom, met remarketing:
• bereik je alleen de mensen die geïnteresseerd zijn in je bedrijf,
• laat je je website beter renderen met meer conversies,
• beschik je over duidelijke rapportages met cijfers die er niet om liegen.

Benieuwd naar wat wij en remarketing voor je kunnen betekenen? We leggen je het graag even uit. Neem contact met ons op en laat je adviseren en inspireren!

 

 

Wat zijn de kosten?

Het mooie van remarketing is dat je zelf een budget in kan stellen. Daarbij hoef je vaak geen minimale bedragen te besteden en heb je ook geen tijdslimiet. Je hebt daardoor zelf altijd de controle over je investering. Er zijn wel verschillende kostenmodellen. Zo kun je een bedrag besteden per vertoning van je advertentie, maar ook kun je gaan voor pay per click (PPC). Dat houdt in dat je een klein bedrag betaalt wanneer mensen daadwerkelijk op je advertentie klikken en op je website terecht komen.

 

 

AdWords of Facebook?

Het meest gebruikte platform is Google AdWords. Hiermee adverteren we in de zoekresultaten, maar ook met banners op de andere websites die bezocht worden door jouw potentiële klanten. Daarnaast kunnen we ook op Facebook voor je adverteren, wat een effectieve aanvulling kan zijn op je social media marketing activiteiten. Welk platform we gebruiken hangt voornamelijk af van waar je doelgroep zich bevindt en wat je graag wilt bereiken. Onze remarketing specialisten weten je te voorzien van passend advies of een gedegen strategie.