Over ons

Ons online marketing bureau in Arnhem zorgt ervoor dat je website gevonden wordt door relevante bezoekers. En dat niet alleen. We zorgen er ook nog eens voor dat jouw website die bezoekers omzet in klanten. Daarbij voorzien we je website en social media kanalen met alle plezier van waardevolle content. Voor zowel de zoekmachines als voor je bezoekers. We willen graag dat je online succesvol bent, want als jij dat bent… dan zijn wij dat ook!

Hoe we dat doen? Dat hangt af van je geboden diensten of producten en van het doel dat je wilt behalen. Wij hebben veel kennis en verschillende expertises in huis om het maximale uit jouw online activiteiten te halen. Zoals zoekmachine optimalisatie, email marketing, display advertising, social media marketing en webcare. Kortom, Daizy Media’s online marketing bureau in Arnhem zorgt voor extra klanten. En jij zorgt er vervolgens voor dat die klanten tevreden zijn.

Onze partners

Wij werken intensief samen met BOOOM Digital, Mida IT Service & 026 Hosting om jou zo optimaal mogelijk te bedienen. Gezamenlijk leveren de bedrijven een totaalpakket omtrent online aanwezigheid voor je onderneming. De samenwerking tussen eigenaar Milan van BOOOM Digital en Martijn van Daizy Media gaat al meer dan tien jaar terug. Milan kijkt met een designers oog naar alle opleveringen van het team. Mike van Mida IT Service en 026 Hosting lost alle technische problemen voor onze klanten én op de werkvloer op.