Vacature Online Marketeer

Vacature Online Marketeer

Streef jij ernaar om met de door jou gemaakte Facebook posts en -ads altijd meer likes, shares en comments te krijgen dan de concurrent? Krijg jij er een kick van als jouw Adwords advertentie fantastisch scoort? Hou je van klantcontact en kan je lekker creatief meedenken met de klant? Word jij hysterisch blij van reeds geoptimaliseerde webpagina toch nog 0,8ms sneller te laten laden? Maximaal gemotiveerd als jouw teksten beter converteren? Kortom, ben jij een echte Online Marketeer?! Grijp dan nu de kans om jouw carrière een flinke boost te geven bij een leuk bedrijf met toffe collega’s!

 

 

Over de functie

In de functie van Online Marketeer (fulltime) ben jij medeverantwoordelijk voor de ranking van de websites en ontwikkeling van online marketingscampagnes voor de relaties van Daizy Media. Je bent actief op het vlak van copywriting, SEO, SEA, social media, remarketing, linkbuilding, targeting en e-mailmarketing.

Je analyseert het online gedrag op websites en social media kanalen, onderzoekt de doelgroepen, ontdekt waar kansen liggen om meer en betere online resultaten te behalen en past daar de strategie op aan. Daarnaast ben je datagedreven en maak je op basis van data en harde cijfers besluiten om de diverse kanalen verder te optimaliseren.

Bij Daizy Media krijg je de kans om binnen een creatief en ambitieus team aan mooie projecten te werken. Onze relaties zijn doorgaans klanten in het MKB segment, die vertrouwen op jouw creatieve en technische expertise en jou veelal de vrije hand geven bij het boosten van hun websites en online aanwezigheid.

Het is ons om het even of je een genie bent geworden door jezelf op te sluiten op een zolderkamer of door tien jaar achter elkaar bij vooraanstaande bureaus te werken; als je maar veel kent en kunt op het gebied van online marketing, on-page optimalisatie en zoekmachineoptimalisatie. Noem je jezelf SEO Specialist of Online Marketing Manager? Ook goed! Zolang je de vaardigheden maar in huis hebt en zelfstandig kunt werken.

 

vacature 1

 

Over de cultuur bij Daizy Media

Daizy Media is een jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Er wordt hard gewerkt om een gezamenlijk resultaat neer te zetten, alle teamleden dragen daar verantwoordelijkheid voor. Kansen zien, pakken en omzetten naar iets moois is wat wij doen. Ontwikkeling en groei van zowel het team als het individu wordt actief gestimuleerd.

Bij Daizy Media hanteren we een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Vergaderen is een noodzakelijk kwaad dat zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Wij sparren liever met elkaar. Er is sprake van een platte organisatie. Het tonen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid is belangrijk en wordt actief gestimuleerd door het management.

De geschikte kandidaat beschikt over de volgende kennis en vaardigheden:

 • HBO werk- en denkniveau en wat relevante ervaring;
 • veel liefde en expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en social media;
 • een ware woorden tovenaar;
 • hoger dan gemiddeld niveau in WordPress en de diverse plugins;
 • kennis van tools zoals SEO Site Checkup, MOZ en Semrush;
 • je staat open om nieuwe dingen te leren en te proberen;
 • je bent dynamisch, klant- en servicegericht;
 • je kan zelfstandig werken en prioriteiten stellen;
 • je bent woonachting in Arnhem of omgeving.

Beschik je niet over alle bovengenoemde kennis en ervaring maar denk je dat dit een te gekke baan is en ben jij bereid om tot het gaatje te gaan om je deze eigen te maken, dan spreken we jou graag!

 

 

Wat wij jou bieden:

 • Een leuke baan met fijne collega’s en een ontspannen werkomgeving;
 • een unieke kans om deel uit te maken van een jong en snel groeiend bedrijf;
 • een directie die jou alle kans geeft om jezelf te laten excelleren;
 • een uitgesproken waardering voor jouw tomeloze inzet;
 • op kantoor zo’n groot beeldscherm dat je je best moet doen je collega’s nog te zien.

Sollicitatieprocedure:

Voor meer (inhoudelijke) informatie over deze vacature en om te solliciteren kan je contact opnemen via info@daizy.media of 026 – 202 23 19.