MBO Stage Online Marketing

Wil jij een stage bij het leukste en gezelligste online marketing bureau van Arnhem en één van de beste op jouw vakgebied worden? Meld je dan nu aan als online marketing stagiair bij Daizy Media. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde stagiair die er zin in heeft om zich verder te ontwikkelen op het vlak van online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Hoe ziet de MBO stage voor een online marketeer in spé eruit?

Tijdens de stage ga jij je actief bezig houden met zoekmachine optimalisatie (SEO), het adverteren in zoekmachines (SEA), social media marketing (Facebook, Instagram, Pinterest etcetera), Google Analytics, affiliate marketing en remarketing.

Wij gaan je leren om een webpagina hoger in Google te krijgen. Hoe je meer bezoekers trekt naar de website, hoe deze bezoekers meer pagina’s gaan bezoeken én voor meer conversie zorgen.

De eerste periode van de stage maak je kennis met SEO en SEA. Daarnaast leren we je de basis die nodig is om inzicht te krijgen in het optimaliseren van de techniek en content van websites. Je leert hoe te werken met WordPress en wordt geleidelijk aan zeer bedreven in het SEO technisch optimaliseren van WordPress websites. Je gaat onder begeleiding werken met analysesoftware en leert op basis van signaleringen uit deze software verbeteringen toe te passen.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een uitdagende stage nabij het centrum van Arnhem;
 • Daizy Media team van toffe collega’s;
 • flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën zeer worden gewaardeerd;
 • een officieel leerbedrijf met een platte organisatiestructuur.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Laatste jaar MBO opleiding;
 • affiniteit met online (marketing);
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • woonachting in Arnhem of omgeving;
 • uiteraard ben jij enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, een teamspeler en een ondernemende spirit!
 • je bent communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • een grote interesse in internet en online marketing.

 

Over Daizy Media

Daizy Media is een jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn begin 2016 gestart en werken inmiddels met een team van meer dan 5 gedreven medewerkers. Er wordt hard gewerkt om gezamenlijk resultaat neer te zetten, alle teamleden dragen daar verantwoordelijkheid voor. Kansen zien, pakken en omzetten naar iets moois is wat wij doen.  Ontwikkeling en groei van zowel het team als het individu wordt actief gestimuleerd.

Bij Daizy Media hanteren we een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Vergaderen is noodzakelijk kwaad dat zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Wij sparren liever met elkaar. Er is sprake van een platte organisatie. Het tonen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid is belangrijk en wordt actief gestimuleerd door het management.