Linkbuilding uitbesteden?

Ben je  op zoek naar een linkbuilding bureau dat samen met jou een strategie kan opzetten om jouw vindbaarheid in Google te vergroten? Dan ben je bij Daizy Media aan het juiste adres. De online marketing professionals van Daizy Media zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van linkbuildingcampagnes en -strategieën. Hiermee tillen wij jouw website naar een hogere ranking in Google.

Is linkbuilding nog steeds van belang?

Door linkbuilden wordt het domein van je website versterkt. En dat zegt wat over jouw online populariteit. Maar waar is de online populariteit nu écht goed voor? Google kijkt nog steeds naar hoe populair jouw website is. Dit houdt in dat jouw website hoger in Google komt te staan. Bijvoorbeeld op de derde plek van pagina één. In plaats van de eerste plek van pagina drie!

Vroeger werd de populariteit voor een groot deel bepaald door het aantal links dat naar jouw website verwezen. Tegenwoordig is niet alleen het aantal links relevant. Maar ook de kwaliteit van deze links. Zie de links als een aanbeveling. Een kwalitatief goede aanbeveling heeft natuurlijk meer waarde dan een nietszeggende aanbeveling.

 

Waarom Daizy Media hét linkbuilding bureau is!

Wij zijn dag in, dag uit bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid van onze klanten. Dit doen wij door het toevoegen van kwalitatieve links naar je website. Door het meten en bewaken van de behaalde resultaten zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste trends van Google.