Een linkbuilding strategie helpt je verder bij het bereiken van jouw doelen, zoals het onder de aandacht komen bij je doelgroep via Google. Maar waarom is linkbuilden nu zo belangrijk én hoe kan je nou het beste een linkbuilding strategie tot een succes laten leiden? Wij vertellen jou meer over waarom linkbuilden zo belangrijk is, het verschil tussen kwantitatief en kwalitatief linkbuilden en als laatste wat wij voor jou kunnen betekenen!

Waarom is linkbuilding zo belangrijk?

Linkbuilden is een arbeidsintensieve SEO-techniek (Search Engine Optimization), maar daarom niet minder aantrekkelijk om te gebruiken. Linkbuilden is simpelweg het continu proberen te vergaren van kwalitatieve links naar jouw website. De voornaamste reden hiervan is dat de verwijzende links door Google worden gezien als een aanbeveling naar jouw website toe. Hoe meer aanbevelingen er van andere websites richting jouw website gaan, hoe belangrijker jouw website in de ogen van Google is. Daarom is de kwaliteit van de ‘aanbeveling’ ook erg belangrijk.

 

Een linkbuilding strategie voor jou op maat gemaakt

De ranking in Google is een belangrijke factor om gevonden te worden, niemand scrolt immers naar de tweede of zelfs derde pagina! Een ranking in Google op pagina 1 is dus niet alleen erg ‘geweldig’, maar het is ook nog eens goed voor de omzet van jouw bedrijf. Het vergaren van klanten via Google is een grote bron van klandizie én heeft dus direct effect op jouw omzet. Nu we weten hoe belangrijk linkbuilding is voor jouw omzet, ben je vast benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen!

Bij Daizy Media kun je gebruik maken van de specialistische kennis van één van onze online marketing professionals. Er wordt een plan opgesteld op basis van jouw website en gestelde doelen, samen wordt er gekeken naar de beste en meest passende strategie. Allemaal zodat we jouw website kunnen laten stijgen in Google. Dat wil jij toch ook?