Ben je  op zoek naar een linkbuilding bureau dat samen met jou een strategie kan opzetten om jouw vindbaarheid in Google te vergroten? Dan ben je bij Daizy Media aan het goede adres. De online marketing professionals van Daizy Media zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van linkbuildingcampagnes en -strategieën om jouw website naar een hogere ranking in Google te tillen.

Is linkbuilding nog steeds van belang?

Door linkbuilden wordt het domein van je website versterkt. En dat zegt wat over jouw online populariteit. Maar waar is de online populariteit nu écht goed voor? Google kijkt nog steeds naar hoe populair jouw website is.  Wanneer dit het geval is, wordt jouw vindbaarheid vergroot. Dit houdt in dat jouw website hoger in Google komt te staan. Bijvoorbeeld op de derde plek van pagina één, in plaats van de eerste plek van pagina drie!

Vroeger werd de populariteit voor een groot deel bepaald door het aantal links dat naar jouw website verwezen. Tegenwoordig is niet alleen maar het aantal links relevant, maar ook de kwaliteit van de links. Zie de links als een aanbeveling, een kwalitatief goede aanbeveling heeft natuurlijk meer waarde dan een nietszeggende aanbeveling.

 

Waarom Daizy Media hét linkbuilding bureau is!

Wij zijn elke dag bezig met het verbeteren van de vindbaarheid van onze klanten door middel van linkbuilding. Dit doen wij door het toevoegen van kwalitatieve links naar je website. Door het meten en bewaken van de behaalde resultaten zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste trends van Google.

 

Maatwerk is de beste strategie

Als linkbuilding bureau naar de doelgroep van de desbetreffende website kijken, dat is één van de belangrijkste factoren bij het linkbuilden. De reden hiervoor is dat de links hierdoor beter aansluiten bij de bedrijfsmatige uitingen. Hierdoor bezitten de links meer kwaliteit. Ofwel kwalitatieve links.

Wij zorgen voor een passende linkbuilding strategie, we achterhalen samen de doelgroep en schrijven een effectief en efficiënt plan om te scoren! Want scoren betekent hoog komen in Google en hoog komen in Google betekent op haar beurt weer meer online bezoekers.