Internetbureau in Arnhem

Internetbureau in Arnhem

Op het kantoor van Daizy Media vindt men alle internetexpertise onder één dak. En dat maakt ons een full-service internetbureau in Arnhem, waar je terecht kunt voor al je vragen over je website. Al je vragen. Aan het ene bureau werken online marketing professionals aan de online vindbaarheid van onze klanten en een paar meter verder worden nieuwe websites ontwikkeld. Kortom, onze korte lijntjes (± 10 meter) garandeert een optimale samenwerking tussen webdesign, online marketing en hosting.

internetbureau arnhem

Webdesign & hosting

We werken nauw samen met de creatieve geesten van BOOOM Digital. Zij bedenken en ontwikkelen originele websites en webshops in het WordPress. Voor zowel mobiele apparaten als deskstops. Die nieuwe websites moeten natuurlijk voorzien worden van een snelle en veilige webhosting. En daar komt 026Hosting om de hoek kijken. En wij? Wij zorgen dat je online gevonden wordt. Want van een website zonder bezoekers is nog nooit iemand beter geworden.

En dat gebeurt allemaal op de Van Oldenbarneveltstraat 120 in Arnhem. Kom je kennismaken? Dan bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen. Even mailen of bellen met het internetbureau kan natuurlijk ook.

Online gevonden worden

Je wilt met je gloednieuwe website hoog in Google komen om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Natuurlijk. Dat wilt iedereen. Maar een toffe website op zichzelf is niet genoeg. Je website moet ook geoptimaliseerd worden. En niet alleen voor Google, maar ook voor die potentiële bezoekers. Om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Want dat vindt Google ook fijn.

seo website

Technische optimalisatie

Als je website er te lang over doet om te laden, dan klikken of drukken mensen weg. We willen namelijk niet wachten op een afbeelding die we toch maar hooguit 0.2532 seconden bekijken. Met enkele technische aanpassingen zorgen we er daarom voor dat je website zo snel mogelijk laadt. Maar ook zorgen we ervoor dat Google gemakkelijk je website kan lezen en indexeren, zodat de zoekmachine gigant precies weet waar je website over gaat … en aan wie ze ‘m moet laten zien.

Content maken

Google en je bezoekers moeten wel wat te lezen of bekijken hebben op je website. We doen daarom uitgebreid onderzoek naar de informatie die mensen willen zien. En welke zoektermen ze gebruiken om die informatie te zoeken. Door deze termen grondig te analyseren creëren we content die door je bezoekers gewaardeerd wordt. En daarmee uiteindelijk ook door Google. Oftewel, met wat slim geschreven content verover je een betere positie in de zoekresultaten.

Meer weten?

Wil je wat meer weten over onze werkzaamheden? Of welke strategie voor jouw huidige website het meest effectief is? We sparren graag even met je, leggen je dingen uit of adviseren je op het gebied van social media, SEO en alles wat maar met online marketing te maken heeft. Neem contact met ons op en start met het boeken van resultaat!