Het Team

Het team van Daizy Media

Wij zijn Daizy Media, hét online marketing bureau van Arnhem en omstreken. Ons team bestaat uit een aantal fanatieke medewerkers die unieke kwaliteiten en eigen specialiteiten hebben. Samen delen we een diepgaande interesse in alles wat met online marketing te maken heeft. Deze energie is iedere dag voelbaar in ons mooie kantoorpand aan de Van Oldenbarneveldtstraat 120.

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatieconversie optimalisatie & social media marketing. Met ruime ervaring en een gezonde dosis inzet zorgen we ervoor dat je website en social media activiteiten meetbaar beter presteren. Om te bepalen wat voor jou en je onderneming het het beste is, brengen we graag een vrijblijvend advies uit.

Maak hieronder kennis met het team van Daizy Media.

DE SPECIALISTEN EN PROFESSIONALS

  • Directeur Daizy Media Martijn van de Spreng
  • Niels ter Voert
  • Marij Beun
  • Liza Jolink
  • Daizy Media team versterken

Onze partners

We werken intensief samen met BOOOM Digital, Mida IT Service & 026 Hosting om jou zo optimaal mogelijk te bedienen. Gezamenlijk leveren de bedrijven een totaalpakket omtrent online aanwezigheid voor je onderneming. De samenwerking tussen eigenaar Milan van BOOOM Digital en Martijn van Daizy Media gaat al meer dan tien jaar terug. Milan kijkt met een designers oog naar alle opleveringen van het team. Mike van Mida IT Service en 026 Hosting lost alle technische problemen voor onze klanten én bij op de werkvloer.

BOOOM Digital
BOOOM Digital is gespecialiseerd in WordPress website realisatie, en is helemaal gek van alles wat met online te maken heeft. Met jarenlange technische en grafische ervaring richt het team van BOOOM zich op een voor de klant heldere en kwaliteitsgerichte aanpak. Dit resulteert in prachtige en overzichtelijke websites voor de klanten.

Mida IT Service
Door een steeds groter wordende afhankelijkheid van apparaten vindt Mida IT Service het belangrijk dat deze te allen tijde naar behoren functioneren. Mida IT zorgt voor optimaal systeembeheer in de breedste zin van het woord en heeft de kennis en ervaring om al je ICT vraagstukken in een mum van tijd op te lossen.

026 hosting logo

026 Hosting
026 Hosting verzorgt de hosting van een groot aandeel van de klanten van Daizy Media. Snelheid en veiligheid staan hoog in het vaandel en worden er meerdere keren per dag back-ups gemaakt, waardoor je er zeker van kunt zijn dat er nooit meer bestanden verloren gaat.