– HBO Stagiair Online Marketing

HBO Stagiair Online Marketing

Wil jij een stage bij het leukste en gezelligste online marketing bureau van Arnhem en één van de besten op jouw vakgebied worden? Meld je dan nu aan als stagiair online marketing bij Daizy Media. Daizy Media is op zoek naar een enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde stagiair die er zin in heeft om zich verder te ontwikkelen op het vlak van online marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Tijdens de stage ga jij je actief bezig houden met zoekmachine optimalisatie (SEO), het adverteren in zoekmachines (SEA), social media marketing (Facebook, Instagram, Pinterest etc.), Google Analytics, affiliate marketing en remarketing.

Wij gaan je leren om een webpagina hoger in Google te krijgen en er voor te zorgen dat een website niet alleen meer bezoekers trekt maar dat deze ook langer op de website blijven, meer pagina’s bezoeken én voor conversie zorgen. Grijp dan nu de kans om jouw studie op een wervelende manier af te sluiten bij een leuk bedrijf met toffe collega’s!

Hoe ziet de stage voor online marketeer eruit?

De eerste periode van de stage maak je kennis met SEO en SEA en leren we jou de basis die nodig is om inzicht te krijgen in het optimaliseren van de techniek en content van websites. Je leert hoe te werken met WordPress en wordt geleidelijk aan zeer bedreven in het SEO technisch optimaliseren van WordPress websites. Je gaat onder begeleiding werken met analysesoftware en leert op basis van signaleringen uit deze software verbeteringen toe te passen.

Wij bieden jou:

 • een leuke en uitdagende stage nabij het centrum van Arnhem;
 • een team met toffe collega’s;
 • een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën zeer worden gewaardeerd;
 • een officieel leerbedrijf met een platte organisatiestructuur;
 • een uitdagende mix van projecten zoals Foodhall Arnhem en Grootwarnsborn.

Wat vragen wij van jou?

 • je zit in het een-na-laatste jaar van je HBO-opleiding;
 • je hebt affiniteit met online (marketing);
 • je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • je bent woonachtig in Arnhem of omgeving;
 • je bent enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, een teamspeler en een ondernemende spirit!
 • je bent communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • je hebt een grote interesse in internet en online marketing.

Over de cultuur bij Daizy Media

Daizy Media is een jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn begin 2016 gestart en werken inmiddels voor toffe klanten als Foodhall Arnhem en Groot Warnsborn. Er wordt hard gewerkt om een gezamenlijk resultaat neer te zetten, alle teamleden dragen daar verantwoordelijkheid voor. Kansen zien, pakken en omzetten naar iets moois is wat wij doen. Ontwikkeling en groei van zowel het team als het individu wordt actief gestimuleerd.

Bij Daizy Media hanteren we een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Vergaderen is een noodzakelijk kwaad dat zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Wij sparren liever met elkaar. Er is sprake van een platte organisatie. Het tonen van initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid is belangrijk en wordt actief gestimuleerd door het management.

Heb jij interesse in een stageplek bij Daizy Media of wil je meer (inhoudelijke) informatie over deze stage? Neem dan contact op door te mailen naar info@daizy.media