Facebook paginabeheer app. Nu nog makkelijker jouw bedrijfspagina beheren

Het beheren van een bedrijfspagina op Facebook is tegenwoordig niet meer weg te denken voor ondernemers. Je wilt immers zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw specifieke boodschap en social media als Facebook bieden daarvoor een groot en handig platform. Maar hoe haal je daar nu het maximale uit?

Het posten van kwalitatief goede en interessante content is één ding,  maar het is ook van belang om statistieken als het bereik van je posts, de betrokkenheid bij je berichten en paginaweergaven te analyseren. Zo weet je namelijk precies hoe je Facebookberichten presteren. Echter, we kunnen ons goed voorstellen dat je door de overvloed aan mogelijkheden door de Facebookbomen het bos niet meer ziet. Dus hoe houd je nu gemakkelijk het overzicht tussen al die gegevens op jouw bedrijfspagina? De Facebook paginabeheer app helpt je daarbij!

Wat is de Facebook paginabeheer app?Facebook paginabeheer

Facebook paginabeheer is een handige app, waarbij alle relevante gegevens op een makkelijke en overzichtelijke manier worden weergegeven. De Facebookpagina beheer app is eenvoudig  te gebruiken vanaf je smartphone, waardoor je altijd en overal even snel kunt checken hoe je bedrijfspagina presteert. Facebook paginabeheer is bovendien ontzettend makkelijk in gebruik! Check het screenshot van de interface hier rechts maar eens.

Linksboven in het screenshot kun je de drie streepjes aanklikken om alle pagina’s die jij in je beheer hebt te bekijken. Een stukje daar onder staan vier knoppen (Publiceren, Foto/video, Live en Evenement). Met deze knoppen kun je snel en eenvoudig een bericht of foto plaatsen of zelfs een live video starten vanaf je bedrijfspagina.

Helemaal onderin vind je nog een vijftal icoontjes. Van links naar rechts houden die het volgende in:

• Home, ofwel je eigen pagina bekijken

• Statistieken van je pagina en posts

• Je berichten, ook wel Postvak IN genoemd.

• Meldingen

• ‘Meer’, de plek om alle activiteit op je pagina en nog veel meer te bekijken!

Eenvoudig plaatsen van statusupdates

Vanuit de app kan je makkelijk en snel nieuwe berichten op jouw bedrijfspagina posten. Zo blijf je altijd actueel en kun je eventueel meteen inspelen op relevante gebeurtenissen. Een bericht kan simpel vanaf een mobiel apparaat worden geplaatst. Het bijvoegen van een foto gaat door middel van het album aan foto’s dat op jouw telefoon staat. Je hoeft dus geen foto’s te uploaden naar jouw computer. Handig toch?

Ook is het posten van berichten wanneer je onderweg bent een fluitje van een cent. Maak je bij een klant een mooie foto van jouw werkzaamheden? Binnen enkele minuten staat-ie te schitteren op je bedrijfspagina. Plaats er een leuke, creatieve tekst bij en klaar!

Facebookpagina beheer statistieken

 

De voordelen van paginabeheer statistieken

Via de app kan je veel verschillende dingen analyseren. Bijvoorbeeld statistieken als:

– Paginaweergaven (hoe vaak is je pagina bekeken?)

– Het aantal nieuwe vind-ik-leuks voor je pagina

– Het bereik van je Facebookposts

– De betrokkenheid van je berichten (clicks, shares, likes & reacties)

Deze statistieken zijn belangrijk voor het analyseren van de effectiviteit van je berichten. Antwoorden op vragen als: “Worden mijn berichten wel bekeken?” en “Hoeveel impact hebben mijn berichten?” zijn simpel te verkrijgen.

Daizy Media en 27 anderen vinden dit leuk…

We zien het vaak gebeuren: het liken van een eigen bedrijfspost met de eigen bedrijfspagina. Dat is eigenlijk zoiets als het lachen om je eigen grap. Not done, dus. Met de Facebookpagina beheer app kan je makkelijk switchen tussen je bedrijfspagina en jouw persoonlijke pagina. Hierdoor voorkom je dat je met jouw persoonlijke pagina reageert op reacties die op jouw bedrijfspagina zijn achtergelaten. Of andersom, natuurlijk…

Facebook paginabeheer app downloaden

De Facebook paginabeheer app is beschikbaar voor Apple en voor Android. We raden het je aan om de app te installeren en te gebruiken! Heb je een iPhone of iPad? Download de Facebookpagina beheer app hier. Heb je een Samsung, HTC, Huawei of ander Android apparaat? Download de app dan hier. Laat je ons even weten of de app je heeft geholpen?

Is het je niet gelukt om een effectieve Facebookpagina op te zetten of om de app te downloaden? Of heb je simpelweg geen tijd om een effectieve social media strategie op te zetten? Neem dan contact met ons op. We helpen je er graag bij.