Conversie = succes

Maak kennis met de kracht van conversie optimalisatie! Wanneer je website door middel van zoekmachine optimalisatie al hoger in Google staat, betekent dat negen van de tien keer dat je meer bezoekers zult ontvangen. Maar je wilt natuurlijk wel dat die bezoekers ook doen waarvoor de website gemaakt is. Bijvoorbeeld het opvragen van een offerte. Het afnemen van een product of dienst. Of je bellen om een afspraak in te plannen. Als bezoekers dat doen, noemen we dat een conversie. Een bezoeker wordt immers omgezet (lees: geconverteerd) naar een klant. Met conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat het percentage bezoekers dat ook echt actie onderneemt zo hoog mogelijk ligt.

Hoe werkt Daizy Media?

Er zijn geen trucjes voor een hogere conversie op je website. Elke bezoeker is per slot van rekening anders. Wel zijn er enkele richtlijnen waar onze conversie optimalisatie specialisten zich aan vast kunnen houden. Bij Daizy Media werken we dan ook op basis van onder andere de volgende principes:

Weet wie de doelgroep is en spreek deze aan.

Maak duidelijk wat het Unique Selling Point van de onderneming is.

Zorg voor aantrekkelijke navigatie-items op de website.

Licht je propositie toe.

Richt je vooral op kwalitatieve bezoekers.

Bied zogeheten ‘over de streep trekkers’ aan.

Bouw aan sterke overtuigingskracht.

Samen met jou werken we bovenstaande principes uit binnen verschillende facetten van je website. Onze copywriters en online marketeers zorgen bijvoorbeeld voor de juiste balans tussen prikkelende teksten en een functionele vormgeving. Daarbij houden we de prestaties van je website nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we op elk moment bijsturing geven als dat nodig is.

Soorten conversies

Conversies zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er vaak maar net aan wat je met je website probeert te bereiken. Denk hierbij aan de verkoop van producten, het aanvragen van een offerte of het genereren van een reservering of een boeking. Ook de kleine dingetjes als het aanmelden voor een nieuwsbrief of het achterlaten van een e-mailadres of telefoonnummer kunnen hieronder vallen.

Kortom, er zijn legio mogelijkheden om het rendement van je website te verhogen. Daizy Media heeft de kennis, ervaring en techniek in huis om die kansen te benutten. Zo haal je het meeste uit je onderneming. Zowel off- als online. Neem nu contact op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van conversie optimalisatie!