€50 gratis LinkedIn advertentiebudget in 5 minuten

Gebruik je LinkedIn voor je bedrijf en wil je meer mensen bereiken? Of nog niet, maar lijkt het je wel wat? Ontvang dan nu €50,- LinkedIn advertentiebudget om te stoeien met adverteren! Helemaal gratis. LinkedIn geeft momenteel dit tegoed weg omdat het jou de mogelijkheden van LinkedIn adverteren wilt laten ervaren. Het aanvragen van dit budget is ontzettend makkelijk en kost je maar vijf minuutjes. En zeg nou eerlijk … wanneer heb jij voor het laatst €50 in vijf minuten verdiend?

Stappenplan voor het aanvragen van €50 gratis LinkedIn advertentiebudget:

Stap 1: Ga naar Gratis €50 advertentiebudget, vul alle gegevens in en klik op “Download now”!

Stap 2: Houd je mailbox in de gaten totdat je de mail ontvangt van LinkedIn en klik dan op “Claim your credits”.

Stap 3: Bekijk onderstaande video (mocht-ie niet laden, lees dan verder)!

 

 

Voor als de video niet laadt…

Het advertentiebeheer account wordt automatisch geopend door het uitvoeren van stap 2. Klik nu op het account waarop je het advertentiebudget wilt toevoegen (als je nog geen factureringsgegevens hebt ingevuld is het noodzakelijk dat je dat eerst even doet). Klik midden bovenaan op het tandwieltje en vervolgens op Factureringsgeschiedenis. Kopieer de coupon code uit de mail, plak de code bij Coupon inwisselen en klik op Toepassen.

Et voilà! Je hebt nu €50 LinkedIn advertentiebudget om mee te spelen. Laat je even weten of dat het gelukt is?

 

PS.

Voordat je start met het adverteren op LinkedIn raad ik het je aan om de 7 tips voor LinkedIn adverteren te bekijken. Is het niet gelukt om het gratis advertentiebudget aan te vragen of loop je ergens vast? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder zodat jij kunt starten met adverteren op LinkedIn

 

Ja, ik wil €50 gratis advertentiebudget